CONSILIUL JUDETEAN AL ELEVILOR BRASOV
» Arhiva intrărilor
Programul ”Școala altfel”     Programul ”Școala altfel” debutează din anul şcolar 2011 – 2012 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, în săptămâna 2-6 aprilie 2012, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal. Simultan se organizează fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare.

   Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități nonformale, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupă ... Detalii... »Săptămâna 2-6 aprilie 2012 va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit "Școala altfel". În această săptămână nu se organizează cursuri conform orarului obișnuit al unității de învățământ, iar programul "Școala altfel" se va desfășura în conformitate cu un orar special.

Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor preșcolari/elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor preșcolari/elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, nu n ... Detalii... »

      Generaţii întregi au crescut cu vechea vorba româneasca: Ai carte, ai parte! Ea ramane încă un bun adagiu care să stea la baza motivării noastre, ca elevi, de a studia și de a ne ajuta să devenim. Astăzi avem acces la contexte diferite pentru a ne educa – printre care și educația nonformală, căreia școala îi poate fi gazdă și cadru de manifestare, în acord cu ceea ce o definește: este voluntară, solicită autonomie, inițiativă și participare directă, este centrată pe acțiune și contribuie la dezvoltarea integrală a celui care participă – atât dezvoltare personală, cât și competențe cheie necesare în viață.

     Şedinţa desfăşurată joi, 26 ianuarie 2012, în incinta Colegiului National ‘Unirea’ din Braşov, s-a încheiat şi a decurs conform programului propus de Consiliul Judeţean al Elevilor. Aceasta a fost deschisă prin discursurile ţinute de preşedintele CJE Braşov, Eduard Boboia, şi de prof. coordonator Adrian Onea, care au prezentat ordinea de zi.

     Cotidianul braşovean "Transilvania Express”, invitat la această şedinţă, a fost de asemenea prezent prin reprezentanţii săi, Delia Precupeţi şi Vlad Oprea. Aceştia au oferit membrilor CŞE informaţii privind deschiderea noului site pentru publicare de anunţuri: ... Detalii... »

     Puteţi descărca numărul complet, în format pdf, apăsând clic pe imaginea de mai jos. 


« 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 »
Sondajul nostru
Credeți că reprezentantul elevilor trebuie să aibă drept de vot în Consiliul de Administrație al șc?
Total răspunsuri: 19
Autentificare
Statistici
eXTReMe Tracker

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0