CONSILIUL JUDETEAN AL ELEVILOR BRASOV
» Arhiva intrărilor
     Puteţi descărca numărul complet, în format pdf, apăsând clic pe imaginea de mai jos. 


     În perioada 17-21 noiembrie 2011 a avut loc, la Drobeta-Turnu Severin, cursul de "Leadership participativ pentru CNE” din cadrul proiectului "Consiliul Județean al Elevilor în Acțiune- CiNE în Acțiune”, finanțat prin programul "Tineret în acțiune” şi organizat de către Asociaţia Elevilor Mehedinţeni.


     Au participat 50 de elevi din Consiliile Județen ... Detalii... »   Sâmbătă, 19.11.2011 la ora 12.00 a avut loc, în Conferences Room Regal Sun – Drobeta Turnu Severin, conferinţa de presă a Departamentului de Mobilitate, Formare, Informare şi Consiliere în urma căreia cei prezenţi au fost informaţi cu privire la Strategia 2011-2012 a Consiliului Naţional al Elevilor.
 
     Consiliului Național al Elevilor își dorește ca elevii să reprezinte o f ... Detalii... »

     Intre 17 si 21 noiembrie 2011, la Drobeta-Turnul Severin are loc o adunare a Consiliului National al Elevilor, organizata de Asociatia Elevilor Mehedinteti prin programul CiNE in Actiune, finantat prin programul Tineret in Actiune. Participa coordonatorii Departamentului de Mobilitate, Informare, Formare si Consiliere din cadrul Consiliilor Judetene ale Elevilor din tara.

     Delegatia Consiliului Judetean al Elevilor Bacau este alcatuita din Anca Peptine (prim-vicepresedinte CJE), Ioana Gherghel (secretar CJE), Cristian Ghinghes (presedinte de onoare CJE) si Adriana Ciorcila (prof. coordonator CJE).

     Obiectivul acestei intalniri este dezvoltarea abilitatilor de management organizational si al echipei pentru elevii din Consiliile Judetene, coordonatori la nivel de judet ai Departamentului de Mobilitate, informare, formare si consiliere, in grupe de 25/serie. ... Detalii... »

« 1 2 ... 14 15 16 17 »
Sondajul nostru
Sunteti de acord cu noua varianta de bacalaureat (BAC-ul diferentiat) ?
Total răspunsuri: 45
Autentificare
Statistici
eXTReMe Tracker

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0