CONSILIUL JUDETEAN AL ELEVILOR BRASOV
» Arhiva intrărilor
     In perioada 03.11.2011-06.11.2011 a avut loc "Seminarul national de informare pe politicile de tineret şi planificarea strategică a cooperării între CNE şi factorii de decizie”  la Baile Herculane .

     La acest seminar au participat toti presedintii Consiliilor Judetene ale Elevilor , unde timp de 4 zile au participat la diferite activitati.  In urma seminarului au fost stabilite misiunea, viziunea si valorile CNE-ului , dar si solutiile pentru problemele  elevilor .

Braşovul a fost reprezentat de Boboia Eduard – presedinte CJE.

     In perioada 3-6 noiembrie 2011 va avea loc prima intalnire a noilor presedinti de Consilii Judetene ale Elevilor din tara. Aceasta este reprezentata de un seminar national de informare pe politici de tineret la nivel national/european si o planificare strategica a cooperarii dintre Consiliul National al Elevilor si factorii de decizie.

     La aceasta intalnire de la Baile Herculane vor participa cei 45 de presedinti ai Consiliilor Judetene din tara. Delegatia judetului Brasov va fi formata din noul presedinte Boboia Eduard.

     Obiectivele urmarite ale adunarii sunt cresterea nivelului de informare cu privire la politicile de tineret la nivel national si agenda europeana in domeniul tineretului si intarirea competentelor vizavi de sustinerea dialogului structurat si de parteneriat, corelate la cele europene cu responsabil ... Detalii... »

CJE Brasov     Colegiul Naţional Unirea a găzduit în data de 28.10.2011 şedinţa Consiliului Judeţean al Elevilor în cadrul careia au avut loc alegerile pentru noul Birou Executiv. La şedintă au participat preşedinţii Consiliilor  Şcolare ale Elevilor din toate liceele braşovene.

     Lucian Pamfile, Patricia Tarog şi  Ovidiu Miron  – adică vechea conducere a Consiliului – au predat conducerea noilor aleşi: Eduard Boboia (Liceul de Muzică "Tudor Ciortea") în calitate de preşedinte, Mihaela Tipeiu (Liceul Teoretic Zărneşti) în calitate de prim-vicepreşedinte şi Ştefania Maradin (C.N. de Informatică "Grigore Moisil") vicepre ... Detalii... »

« 1 2 ... 15 16 17
Sondajul nostru
Sunteti de acord cu noua varianta de bacalaureat (BAC-ul diferentiat) ?
Total răspunsuri: 45
Autentificare
Statistici
eXTReMe Tracker

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0