CONSILIUL JUDETEAN AL ELEVILOR BRASOV
» Arhiva intrărilor
Duminică 07 Aprilie 2013,incepand cu orele 13:00, Consiliul Județean al Elevilor Brașov, organizeaza Festivalul Maraton de Teatru "Față în față". La acest eveniment vor lua parte trupe de teatru din liceele Brașovene.

Spectacolul va avea loc in sala Centrului Cultural REDUTA.

Evenimentul se va desfașura in parteneriat cu Instituția Prefectului Judeului Brașov, Inspectorarul Școlar Județean Brașov, Fundația Tineri pentru Tineri și Agenția Națională Antidrog.Intrarea ... Detalii... »Împreună cu uCoz România, lansăm un nou concurs care se adresează comunității Wedu, locul de întâlnire al membrilor din Consiliului Elevilor cât și a altor tineri din România. Premiile oferite sunt: premiul I - un telefon Samsung Galaxy Mini, premiul II - un apa ... Detalii... »


Activitatea desfăşurată cu ocazia zilei de "Dragobete" din data de 24 februarie 2013 s-a incheiat cu succes. Multumim tuturor pentru participare!Găsiţi aici, in acest dosar, poze de la activitate:Consiuliul Judetean al Elevilor Brasov, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean si Fundatia " Tineri pentru Tineri", in parteneriat cu Prefectura Brasov si Palatul Copiilor, va invita in data de 28 februarie 2013, incepand cu ... Detalii... »


In data de 22.01.2012 in incinta Colegiului National "Unirea" a avut loc Adunarea Generala a Consiliului Judetean al Elevilor Brasov. 
Pe langa membrii Consiliului Elevilor, d-na insp. Silviana Cioceanu si d-l prof. coord. Adrian Onea si consilierii educativi, la sedinta au fost prezenti in calitate de invitati reprezentantii mai multor ONG-uri, asociatii si institutii Brasovene.

Ordinea de zi a sedintei a fost urmatoarea:
  • prezentarea activitatilor desfasurate de CJE in semestrul I
  • colectarea rapoartelor de activitate si a datelor de contact ale membr ... Detalii... »

« 1 2 3 4 ... 16 17 »
Sondajul nostru
Sunteti de acord cu noua varianta de bacalaureat (BAC-ul diferentiat) ?
Total răspunsuri: 45
Autentificare
Statistici
eXTReMe Tracker

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0