CONSILIUL JUDETEAN AL ELEVILOR BRASOV
» 2013 » Aprilie » 3 » Concurs Wedu: Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes
8:33 AM
  Concurs Wedu: Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes


Împreună cu uCoz România, lansăm un nou concurs care se adresează comunității Wedu, locul de întâlnire al membrilor din Consiliului Elevilor cât și a altor tineri din România. Premiile oferite sunt: premiul I - un telefon Samsung Galaxy Mini, premiul II - un aparat foto Samsung ES90, premiul III - un Multifuncţional Hp Deskjet 1050 All in one, premiul IV - Boxe portabile X-Mini V2 și premiul V - stick USB Serious de 32 Gb.

Trăim într-o societate dinamică, în care internetul a devenit mai mult decât o formă de comunicare, nevoia unei identități în mediul online este mai mult decât necesară. Astfel, pe lângă tradiționalele rețele de socializare, există necesitatea de a confirma această identitate, prin intermediul unui website sau blog personal. Aici, se pot așterne gânduri, așeza idei despre hobby-uri diverse, scrie diverse poezii sau chiar creea un website cu știri variate din liceu sau facultate. Toate acestea vor ajuta tinerii implicați în viitoarea lor carieră, la accederea în organizații studențești, la integrarea mai facilă în câmpul muncii sau în inițierea unor diverse proiecte antreprenoriale.

Concursul "Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes”, se va desfășura între 26 martie și 31 mai 2013. Acesta se adresează elevilor, studenților dar și organizațiilor studențești. Ceea ce trebuie să faceți, este să vă înregistrați în sistemul uCoz și să demarați realizarea unui proiect online, care să conțină una din următoarele teme:blog sau website personal jurnal, pasiuni, ficțiune, călătorii), ziar al liceului sau facultății, website al organizației de tineret, alte proiecte speciale. Conținutul trebuie să fie generat de voi, să fie interesant, iar design-ul cât mai original și plăcut ochiului. Pentru dezvoltarea proiectului, aveți la dispoziție numeroase resurse: Întrebări și răspunsuriManualul uCoz (în limba Engleză), Forum-ul comunității uCoz de limba română precum și pe Blog-ul uCoz.ro, unde găsiți articole cu sfaturi legate de realizarea unui website.

Premiile vor fi acordate de către echipă pe data de 1 Iunie, de Ziua Copilului și sunt următoarele:

  • Premiul I - un telefon Samsung Galaxy Mini;
  • Premiul II - un aparat foto Samsung ES90;
  • Premiul III - un Multifuncţional Hp Deskjet 1050 All in one;
  • Premiul IV - Boxe portabile X-Mini V2;
  • Premiul V - stick USB Serious de 32 Gb;

În plus toți cei care înregistrează în sistem pentru concurs începând cu 26 martie, vor primi și un pachet Bază pe 6 luni, iar câștigătorii concursului vor primi și un domeniu gratuit COM, NET sau ORG pe 1 an de zile. Așadar, dacă vă gândeați să demarați un proiect online personal, acesta este momentul potrivit să-l începeți!

După ce ați creat website-ul, sunteți invitați să lasați adresa website-ului într-un comentariu pe Wedu sau pe uCoz


Mult succes!


P.S.
Adresele înscrise în concurs  vor fi colectate și activate săptămânal.


Vizualizări: 367 | Adăugat de: Admin | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 1
1  
That's the best answer by far! Thanks for coitinbutrng.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Sondajul nostru
Credeți că reprezentantul elevilor trebuie să aibă drept de vot în Consiliul de Administrație al șc?
Total răspunsuri: 19
Autentificare
Statistici
eXTReMe Tracker

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0