CONSILIUL JUDETEAN AL ELEVILOR BRASOV
» 2012 » Noiembrie » 17 » Un măr sau o bomboană, pentru o țigară!
1:29 AM
  Un măr sau o bomboană, pentru o țigară!
Consiliul Judetean al Elevilor Brasov a organizat sâmbătâ, 17 noiembrie 2012 intre orele 13:00 si 15:00, o campanie antifumat intitulată "Un măr sau o bomboană, pentru o țigara!", desfașurată cu ocazia sărbatoririi Zilelor Naționale si Mondiale Antifumat.

Activitatea s-a desfăsurat in Piața Sfatului din centrul Municipiului Brasov.

In cadrul acestei campanii membri Consiliului Judetean al Elevilor, au promovat o viata sănătoasa fara tutun sub sloganul "Un măr sau o bomboană, pentru o țigară!". Activitatea s-a desfășurat astfel: membri CJE au stat de vorbă cu fumatorii oferindu-le materiale informative despre efectele nocive ale fumatului, au incheiat cu acestia contracte fictive in urma cărora fumatorii, si-au stins țigările si au promis ca se lasă de fumat cel puțin o ora, si au primit in schimb câte un măr sau o bomboană. Pe langa scopul principal al acestei activitați, Consiliul Judetean al Elevilor Brasov s-a bucurat si de o foarte buna promovare in rândul comunității brașovene.

Manifestarea a avut un impact ridicat in rândul fumătorilor brașoveni, aceștia fiind foarte receptivi la mesajele pe care noi am dorit sa le transmitem.
Vizualizări: 710 | Adăugat de: ionut_luca | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Sondajul nostru
Credeți că reprezentantul elevilor trebuie să aibă drept de vot în Consiliul de Administrație al șc?
Total răspunsuri: 19
Autentificare
Statistici
eXTReMe Tracker

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0